Kennismaking redacteuren

Deze website wordt gemaakt door Gerard Meuffels (59) Ik ben verantwoordelijk voor het maken van de website reisbestemming.info, nederland.reisbestemming.info en vakantiebestemming.info.

Ik maak de lay-out en ben verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Ik probeer natuurlijk hierbij de juiste en vooral interessante informatie te geven zodat deze te gebruiken is voor het plannen en oriënteren van een vakantie. Hierbij word ik geholpen door Henk Dijkman (54) die samen met mij (Gerard Meuffels) de vele foto’s hebben gemaakt.

Op onze website staan uitsluitend foto’s die wij zelf gemaakt hebben.

Aangezien wij veel reizen hebben gemaakt naar diverse continenten, Amerikaanse, Aziatische en Afrikaanse landen maar ook naar diverse Europese bestemmingen kunnen we wel zeggen dat we redelijk reiservaren zijn.

Vaak zijn het bestemmingen die iets met natuur te maken hebben. Tijdens onze reizen zien we regelmatig dat sommige dieren en natuur erg in de verdrukking komen door toedoen van de mens. Zonder bescherming in Nationale Parken zouden vele beesten niet echt meer een woongebied hebben om in te leven. Maar men zal wel samen met de plaatselijke bevolking moeten werken aan behoud van deze natuur ver weg maar natuurlijk ook in Nederland.

Natuurlijk proberen wij ook de cultuur in diverse landen te proeven. We zien hierbij hoe de plaatselijke bevolking leeft en werkt. Daardoor kunnen we ons beter inbeelden in de denk en levenswijze van diverse bevolkingsgroepen. Men kan daarom niet zomaar bepaalde bevolkingsgroepen veroordelen op hun uiterlijk en afkomst.

Overzicht van de 55 landen die wij bezocht hebben:

Argentinië
België
Botswana
Cambodja
Canada
Chili
China
Costa Rica
Cyprus
Duitsland
Ecuador
Egypte
Finland
Frankrijk
Gambia
Griekenland
Hongkong
IJsland

India
Indonesië
Israël
Italië
Jordanië
Kenia
Luxemburg
Madagascar
Malawi
Maleisië
Malta
Marokko
Mozambique
Myanmar
Namibië
Nederland
Nepal
Nieuw-Zeeland
Oostenrijk

Noorwegen
Rusland
Rwanda
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Tanzania
Thailand
Turkije
Uganda
Verenigd Koninkrijk
Verenigde Staten
Zambia
Zimbabwe
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland